filtre de apa
Vizionarea online a filmului documentar "APA"
- click aici pentru vizionare -     Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre proprietatile apei recomandam vizionarea urmatoarelor 3 filme documentare despre apa.


1. Denumirea filmului: 
    ROM: "Apa -  un fenomen inexplicabil"
    RUS: "Вода - в поисках непостижимого"
    ENG: "Water - investigating an unexplicable phenomenon"
   
   Sonorizarea: Limba rusa (originalul e in limba engleza)
   Durata:  52 minute
   Calitatea imaginii: foarte buna

      In film sunt prezentate parerile diferitor savanti despre apa si proprietatile apei. E prezentat si aparatul lui Bacher, un fel de filtru de apa care fara a utiliza componente chimice, cartuse pentru apa, carbune activat, raze ultra violet sau alte elemente specifice filtrelor de apa clasice, filtreaza apa la cel mai inalt nivel. In film se arata si despre cum sunt obtinute fotografiile cristalului apei de catre cercetatorii japonezi.2. Denumirea filmului: 
    ROM: "Мiracolul apei"
    RUS: "Великая тайна воды"

   Sonorizarea: Limba rusa (original)
   Durata:  1 ora 21 minute
   Calitatea imaginii: foarte buna

     In culturile multor popoare apa e considerata a avea spirit. Savantii au descoperit cea de-a 4 stare a apei : starea de purtator de informatie ceea ce dovedeste ca apa are memorie.
     "Miracolul apei" e un proiect televizat unic in felul sau. E un film documentar despre apa ce prezinta in sine o incercare de a patrunde in proprietatile ascunse ale apei ce nu pot fi explicate cu ajutorul postulatelor din fizica si chimia moderna.
     Apa poate sa primeasca informatie, apa poate sa memoreze informatia si apa poate sa transmita asa informatie ca si gandul si emotia.
    Masaru Emoto, un savant japonez, naturopat, a reusit sa fotografieze emotiile apei - adica schimbarea formei cristalului apei in dependenta de ce emotii sunt generate in prezenta apei. Despre descoperirile lor interesante povestesc si savanti din Austria, Anglia, China, Japonia, Israel, Kazahstan, Rusia, Tibet, USA, etc.
     Omenirea la momentul de fata se afla in pragul redescoperirii fenomenelor si legilor care au indus crearea lumii asa cum este ea. Aceasta deschide noi perspective : programarea apei, tratarea cu ajutorul apei a celor mai grele maladii si chiar programarea conditiilor meteorologice.
    In film au luat parte reprezentanti ai tuturor confesiunilor religioase. Filmul nu declara anumite lucruri ci prezinta fapte reale. A crede sau nu in aceste fapte e dreptul fiecaruia. Dupa vizionarea filmului despre apa, cel mai important e ca apare dorinta de a medita asupra celor expuse despre proprietatile apei mai putin cunoscute.
3. Denumirea filmului :
    ENG: "Water Crystals In Motion - Messages From Water - Dr Masaru Emoto"
    ROM: "Cristalele Apei in Miscare - Mesajele Apei - Dr Masaru Emoto"

   Sonorizarea: Engleza  (Japoneza original)
   Durata:  43 minute
   Calitatea imaginii: buna

    Faptul ca filmul e sonorizat in engleza nu impiedica necunoscatorii acestei limbi de a prinde frumosul imaginilor cristalului apei fotografiat sub influenta diferitor elemente. Filmul "Messages from Water" prezinta in imagini de o frumusete rara actiunea muzicii, ambiantei, gandurilor si cuvintelor asupra apei, structurii apei si formei cristalului apei. Descoperirea acestor influente asupra cristalului apei e o experienta unica pentru fiecare persoana. Principalul protagonist al filmului este chiar Dr. Massaru Emoto, cercetator al proprietatilor apei si echipa sa de cercetare.    
Filme documentare despre apa, structura apei si memoria apei

Film documentar despre apa filtrata, filtrele de apa si cea mai buna apa.
water structure and water therapy
water therapy or hydrotherapy
Copyright 2001-2012 www.apa-vie-sanatate.com. All Rights Reserved.

film documentar despre apa
Pentru solicitarea ofertei de pret pentru filtre de apa GAV completati formularul de mai jos.